Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Feb 3, 2011

Turki, Greece in love~ Bye Egypt. *sob2*

Assalamualaikum!

Ohh, rindunya blog ni! Akhirnya baru dapat online hari ni! Korang semua apa khabar??? Aku kat sini sihat dan selamat Alhamdulillah~ T_T

Kepada sesiapa yang singgah ke blog ni, terima kasih daun keladi. ;) Oh, rupa-rupanya riot di Egypt ni menjadi gempar di Malaysia sana ek? Jangan risau, everything is going to be fine. Cuma ada beberapa masalah berkaitan universiti dan cuti, exam semua.

Kesian pulak ramai family student yang datang niat nak bercuti kat Mesir. Vacation jadi huru-hara. Salah timing la tu. Ada hikmahnya. Takpe, lain kali datang lagi ye? ;D (Nasib baik mak sempat datang bercuti pendek kat sini.. hehe..)

Flight ke Turki hari Jumaat ni. Esok aku akan gerak ke airport walaupun dengar cerita ramai yang terkandas kat sana. Tapi group member2 aku jugak dah selamat sampai ke Turki 1 hb lalu. So, I assume flight to Turki won't be disturbed. Then, I will take flight from Athens to Malaysia. Mak dah berapa kali ulang suruh balik Malaysia cepat2. Hehe. Don't worry mak, I will be back to you. Lagi 10++ hari je mak, sabar, sabar.

Doakan keselamatan kami semua di sini.

Later updates will come soon when I arrived in Turki.

Ja ne!

11 comments:

TunTeja said...

kimmy!!! take care tau....

afifaa. said...

semoga semuanya selamat :)

khairunnisa ♥ said...

kimmy, moga selamat di sana. amin :)

take care <3

d_LA said...

finally, baru dpt dgr bite dr kimmy..take care yunk..

najihah sahami said...

yunk..take care..cpt2 balik ganu. ehee

Kimmy Ai said...

Yosh! Thanks all! Love you beauties~ ;)

Liz said...

take care dear,,,cepat2 balik m'sia...hihi

dya adriza said...

alhamdulillah semua selamat =)

Kimmy Ai said...

yeah!

Kimmy Ai said...

yeah!

Kimmy Ai said...

yeah!

Related Posts with Thumbnails