Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Feb 5, 2011

Disaat Aku Mencintaimu.

Assalamualaikum~

Setelah dua hari bermalam di Cairo Airport, akhirnya hari ni Allah makbulkan doa aku. Tiba-tiba ada kosong dua seat untuk flight petang ni. Sepatutnya kami delay ke petang esok. Alhamdulillah. Kurang sikit kesedihan yang aku rasa. Sekarang rasa excited, dan berdebar sebab memang rasa tak terancang pun untuk terbang hari ni.

Subuh tadi, seseorang memberikan sebuah lagu untuk aku. Aku pernah dengar lagu tu sebelum ni tapi takde rasa apa-apa sangat. Bila lagu ni berikan oleh seseorang untuk aku, aku rasa terharu, sedih. Sebaik saja aku dengar lagu tu, air mata aku tak tertahan lagi lalu jatuh di hadapan orang tu. 


Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Sayang Akmal Kamal, Aiman Kamal, Nadra Ruba'i dan Naufal Ruba'i. Jangan tinggalkan aku boleh? Jom sambung lagi belajar kat Mesir nanti k? Really, I need you all.


Semoga percutian ke Turki dan Greece ni akan menjadi kenangan manis buatku.

*Written immediately after checking in. Waiting for boarding in 30 minutes from now. 

Take care and ja ne~

10 comments:

khairunnisa ♥ said...

moga perjalanan kamu selamat di sana Kimmy :)

sweet lyrics :)

Maryam Fatanah said...

kim...mcm mane skrg?? yam doakan everything selamat je kat sana...

wanie m'nJ said...

lagu ni mmg best kak..jiwang skit la,tp cool je.nway,slmt pulang ye!!! :)

TunTeja said...

semoga semuanya selamat kimmy :)

Kimmy Ai said...

yeah i'm good! thanks beauties!~ ;DD

Kimmy Ai said...

yeah i'm good! thanks beauties!~ ;DD

Jamiel said...

Salam perkenalan dr R33..
Take care di perantauan..

Kimmy Ai said...

hi Jamiel~ ;)

Kimmy Ai said...

hi Jamiel~ ;)

Kimmy Ai said...

hi Jamiel~ ;)

Related Posts with Thumbnails