Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Dec 8, 2010

The Story of Hana.

Assalamualaikum~

Aku pernah tulis satu short story tentang seorang gadis bernama Hana. Aku post kat 100Penulis.com. Rasanya macam nak share jugak dengan korang semua kat sini.

[Opt 1] Be stronger, Hana.
[Opt 2] Hana, never believe.
[Opt 3] "Hana, forgive me..."
[Opt 4] 'Goodbye, sadness...'

Semua link ke 100Penulis. Ni second karya aku. Dulu masa form 1 aku pernah tulis cerita based on drama Autumn in My Heart. Segan pulak nak expose yang first karya tu sebab gaya penulisan budak-budak. Hehe. On my own opinion, The Story of Hana ni pun banyak kelemahan kerana terlalu banyak emosi yang dikeluarkan.

Anyway, give some comments keh? I would love to read your comments. (^__^)

Ja ne~

10 comments:

Ah Laang said...

gua nak join 100 penulis tu boleh tak?

Kimmy Ai said...

ooo.. pegi kat website 100 penulis pastu cari kat bahagian yang pengambilan editor baru.. =)

p/s : yg penting perlu komitmen penuh la. ;D

d_LA said...

KENE CARI MS NI NAK BACA SUME..HEHE :)

Kimmy Ai said...

haha.. take your time.. tapi pendek je setiap episod ni.. ;)

Un Phat Lee said...

perrrhh...jap lagi gua baca.

aimantashkiL said...

peh..ada geng penuliskah?

Kimmy Ai said...

phat lee - sila habiskan dan bagi komen keh? ;)

aiman yg hensem - ade.. 100 penulis tapi sy author jer.. ;)

n. zfrh said...

perhh..form1 da rjen2 tules crita??zaf bahasa2 ni isaybabai laa..xreti duhh nak bunga kekwa bunga raya bagai..bahasa la bg zaf subjek plg susah skali..

Kimmy Ai said...

zaf, haha, kimmy punya bahasa pun takde bunga2. tulis secara direct je. =)

Kimmy Ai said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails