Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Dec 23, 2010

Of Dahab and Sharm El Sheikh~

Assalamualaikum!

Senyum-senyum selalu~

Jalan-jalan kali ni update yg dah basi sangat dah! Kitorang pergi raya haji di Dahab dan Sharm El Sheikh. Oh, oh, Sharm El Sheikh sebenarnya tak boleh pergi, mamnu' kata P**** tapi... shhhh! Hehehe ;D Trip 4 hari 3 malam memang best jugak lah. So, layankan aje gambar2 ni keh? Actually banyak ambik gambar tapi aku tak larat lah nak upload semua kat sini. Dah la berukben macam nak tak nak je dengan aku. Tch.


on the way.. kabus tebal di tengah2 padang pasir..


on the way lagi..matahari lepas subuh..


matahari dah meninggi..


teluk fairuz (ish, betul ke eja dia mcm ni?)


tempat penginapan kami..



pakcik ni buat tarian sambil pegang pisau..


pakcik ni pulak excited org ambik gambar dia..


sekitar Dahab..

    




air laut yang jernih..





old market, Sharm el Sheikh.








berada di atas bumbung glass boat.. sambil ambil2 angin.. fuuhh!

\

pemandangan bawah laut.. cantik kan?


gambar emo wajib ada..


lagi gambar bawah laut..





ini encik basri, driver kami (kereta dan glass boat) Aha!


ini kami.. ish, Bob xmasuk gambar pulak..


aku bila dah jumpa pantai..


matahari terbenam sudah...

      

yeah.. babai..

Oh ye, sebelum balik sempat juga singgah di Hard Rock Cafe Sharm el Sheikh tapi gambar tak lawa. ;)

Februari ni mahu gamble trip ke Turki dan Greece pulak. Yeehha! XD

Ja ne!

3 comments:

TunTeja said...

gamba emo tu cun! :)

aimantashkiL said...

peh..gmbr sunset best.

Kimmy Ai said...

TunTeja - hehehe.. thanks ;)

tashkiL - pakai kamera henfon jerr.. ;)

Related Posts with Thumbnails