Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Nov 13, 2010

Testing Banner!

Assalamualaikum!

Wee~ Apa khabar? Harap semua sihat. =)

Oh, ini entry pendek. Aku cuma nak try banner baru untuk 100 Penulis. Aku buat dua, tapi tak tahu yang mana nak pilih. Hehehe.

A


B


Hah, yang mana lebih elok? Vote! Vote! Hahahaha. ;DD

Ja ne!

15 comments:

ASaDa RyutaRo said...

yang B tu ok, simple.. tp cam hitam putih je.. unik la.

lebih suka yg A.. lalala~

cmna tuh?

Kimmy Ai said...

tapi asada cakap yg A lagi ok smalam kan?

mulanya memang buat yg A je, dah lama siap. pastu rasa segan nak letak. lalu keluarlah yg B tu. heee..

seriously sy prefer yg A. =)

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

A menampilkan muka kamu yg comel..(^_^)

amy shuhada said...

A!!!!

Azza Zahra said...

Meh sini nak pilihkan, hehe
Yang A lebih nampak dulu
sebelum B.
Yang A sweet dan menarik.
Yang B sempoi dan cool. Tp
menarik gak. So, A. (:
Haa pilih2

Kimmy Ai said...

to all : Yeay! thanks! ;)

Kimmy Ai said...

to all : Yeay! thanks! ;)

Jue said...

yg A tuh ok gak..cuma 2 pix dr kanan tuh gabungan x bape mantap
yg B ok..simple & sweet
auww
ala kimmy pilih mn pun
wa suke =)

100penulis said...

yg A nya xnampak URL blog.. sy pilih yg B punya.. erm ni nak buat banner utk apa? haha dah tau lagi mau tanya ;P

afifaa. said...

vote for B! :)

Kimmy Ai said...

Jue - erm, ye jugak. yg A tu gabungannya tak berapa best.

Admin - alooooo! saya baru nak pilih A!!! tidak!!!

afifaa - waaa~ anyway, thanks! ;DD

wanie m'nJ said...

saya prefer B!!!mcm asada kata,nampak unik!!!hehehe.bubuh A pun ok jugak.dua2 banner cun.

aat @ paat said...

A lah style...
weyh buatkn utk ak leh??
cane nk wat ha??
hhaa~~

Un Phat Lee said...

A lah.emm B kot.
emm lu pilih mane lu suke.he he he XD

Kimmy Ai said...

wanie - hohoho.. pening mau pilih maa..

paat - nak aku buatkan? pakai photoshop jer tu..

phatlee - heee.. kau lagi buat aku pening~~ ;DD

Related Posts with Thumbnails