Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Oct 20, 2010

Apabila Kimmy Ai bosan dalam kelas...

Assalamualaikum~

Tahun ni belajar lagi General Histology macam tahun lepas. Aku rasa bosan yang amat sangat sebab belajar benda yang sama. Apa kata kalau dia proceed je dengan benda baru? Huh~

Maka cik K yang tak puas hati ni,, mula lah buat sengal bila dalam kelas practical GH.


ini lukisan struktur nucleus.


ini pulak apa? monster inc ek?

Haha. Imaginasi terlebih apabila keboringan tahan gaban. Maka, terjadilah pulak video neh. Part yang best video ni bila cik K buat muka evil bila dengar perkataan "balik". ;DD

video

Isy3..

Ja ne!

7 comments:

MOFASAD said...

kat sana dah takde kerja ke ha?

hahaha

Un Phat Lee said...

ni terlampau boring sangat nih.haha XD

Kimmy Ai said...

mofasad - ahah.. bukan xde keje.. ada tapi bosan gila2..


phatlee - har har har.. kan3? peh~

CaHaya said...

serius. i can see the boringness. *ada such word ke?*
hehe.

dah boleh balik? dahboleh balik? dah boleh balik?

you are funnyyyyyy. hehe.

nur.sa said...

monster inc tu kasi gemuk lagi. baru comell. :P

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. dah boleh balik ke? dah boleh balik??

Kimmy Ai said...

cik noruaruwani - haha.. itulah.. kim selalu mcmtu bila dengar prkataan balik..hehe.. ;)

nur.sa - hahaa.. biasanya lukisan sy x comel.. ;DD

asada - hahah..XD

Related Posts with Thumbnails