Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Sep 13, 2010

Aku takde idea~

Assalamualaikum.

Argh! Flight esok!!! Aku tak sedar dah dua bulan dah melepak kat Malaysia. Tup tup dah nak balik dah. Hais~

Raya? Kurang best. Sebab banyak benda yang aku nak buat tak tercapai. My own fault. Tch. Jomlah balik Egypt. My heart doesn't move by living here. Tapi, ada jugak perkara yang best sepanjang musim raya ni. Aku dapat jumpa kawan lama sekolah rendah yang dah lama sangat tak jumpa. Aku in contact balik pun melalui facebook. Thank God.

Ah, benci betul perasaan ni. Uncertain. Masa buat personaliti test dulu antara resultnya, emosi cepat berubah. Argh! Sangat betul.

Banyak aku nak tulis, tapi disebabkan terlalu banyak benda dalam fikiran aku sekarang buat aku hesitate nak tulis apa. Yang pasti, about my feelings.

p/s : I am unbelievably alone. (emotionally and physically)

6 comments:

suzie rahman said...

hihi sis..bye2.jga dri tmpt owg tu.weee~ jgn lupa tapaw makanan mesia bnyk2.t rindu.

Kimmy Ai said...

hihihi... thanks and bye~ dah tapau banyak dalam perut.. jgn risau... ahaks! ;DDD

meme said...

athifah, kte nye beg da 20 kg lebey...boleh gne privilege card x?

hamzah ian said...

oi!!!!!! hahahahaha

Kimmy Ai said...

meme - ape la tnye soklan ni kat blog.. kalo ta bace sampai flight mmg xterjawab lh.. =)

Kimmy Ai said...

hamzah hoi! kau jgn mereng kat sini..

ngahahaha... ;DD

Related Posts with Thumbnails