Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Jul 13, 2010

Aku sedih.. ek?

Assalamualaikum.

Result dah keluar. Tapi akan diemel dalam 3-4 hari lagi oleh pihak universiti. Part yang sedihnya, nama aku takde dalam list 12 orang yang mumtaz. Dan ya, aku sedih giler2 sampai tak boleh tidur.

Still, aku nervous lagi sebab result yang precise masih belum keluar. Alhamdulillah sebab takde orang yang kena repeat year. Tapi ada 15 orang yang perlu reseat paper. Aku taknak tergolong dalam kalangan yang kena reseat paper ni.

p/s : Semoga aku dapat Jayyid jiddan.

p/s/s : And tahniah kat onigiri-chan kerana dapat result mumtaz. Mabruk 'alaiki.

T_T

No comments:

Related Posts with Thumbnails