Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Jun 23, 2010

Arab2!

Assalamualaikum!

Update semalam. Hehehe. Ouh, terima kasih wahai lecturer yg baik hati. Kitorang semua pakat tanya maksud yg kitorang tak faham masa dalam exam. Overall, Alhamdulillah tak banyak sangat yang sangkut paper semalam.

Harap-harap kertas dua nanti pun boleh tanya jugak. Hehehe.


p/s : Aku disuruh basuh jamban. wtf? Adik, silap cara sebenarnya. Kalau ajak sama-sama buat takde la orang  marah. Kan dah nama duk serumah, buat pun sama-sama la. Bukan nak mengarah orang buat itu ini. Sorry, i'm feeling pissed off by this matter. Just, tukar cara, tu je. Discussion is needed. Not only one person pointing to others to do this and that. Okay? Chill ;D

p/s/s : Panas baran aku tak lama. Tapi dalam tempoh yang singkat tu aku boleh buat apa saja untuk lepaskan marah. Bila kita marah kat orang, cuba try ingat balik apa kebaikan yg orang tu buat. Sure kita akan maafkan dia. Bila fikir balik, siapalah kita ni untuk tidak memaafkan orang. Allah pun mengampuni dosa hamba-Nya. Astaghfirullah~

Ja ne!

Next Paper : Arabic Language Paper 2

Flight back to Malaysia : 8 days to go!

No comments:

Related Posts with Thumbnails