Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

May 16, 2010

Mari kita update~

Assalamualaikum! Wee... Dh lama aku x bercakap dengan blog. Heh. Oh ya, final exam al-Quran hari rabu ni (tasmi'). Selamat menjawab ye cik K? Hais~ Risau aku, dah la belum habis hafal lagi neh.

http://emo.huhiho.com

Semalam aku ikut hero2 tengok motorcross kat Giza. Dia punya event betul2 depan Sphinx tu. Hehe. Orang2 arab ni havoc giler macam duduk dalam konsert je. Haha. Tapi satu yg aku xpuas hati, kat sana facility tempat solat wanita x disediakan. Aku bising2 kat minah arab tu suruh bagi ruang nak solat. Akhirnya ada jugak, tapi terbuka dekat tempat kotak2 letrik sume ape ntah. Kan event tu pukul 8.30 pm-11.00pm, gate bukak pukul 6.00 pm. Maghrib 7.45 pm. Sah2 la ramai yg datang tu xsolat maghrib. Kan? Yg lelaki tu aku tengok banyak mana sangat yg pergi solat daripada seramai2 manusia yg ada kat situ. Tapi aku ada dengar diorang ni jama'. Ape kes? Pergi tengok motorcross pun leh jama' ke?

http://emo.huhiho.com

Then, after the event, makan2 kt Hardees then lepak Li Ali. Aku enjoy jugak la bila lepak dgn kawan2 kat sini. Diorang ni ade je modal nak pekena n gelak2. Ape2 pun, thanks la korang sebab aku gembira ada kawan mcm korg semua. Memang gempak ah. Heh.

http://emo.huhiho.com

Nanti kita balik Malaysia lepak Pulau Perhentian sama2 yek? XD


p/s : Aku suka lelaki berambut panjang. Macam Anuar Zain, Faizal Tahir. Oh, sungguh handsome. ^^

http://emo.huhiho.com

No comments:

Related Posts with Thumbnails