Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

May 19, 2010

Hais~

Assalamualaikum! How are you? Oh, aku sungguh pening dengan sistem org arab neh. Hais~ Suka2 hati je tukar tarikh exam la ape la. Exam al-Quran minggu depan pulak hari Isnin. *tapi nasib baik gak untuk aku sebab aku still xcukup confident dgn hafazan aku,,heh*

Exam final akan bermula 30/5 until 25/6/2010. Sepanjang tu, aku mungkin akan berhenti post entry. Jaga diri korang semua baik2 ye?



Oh ye, aku pn dh buat list untuk ronggeng2 lepas exam nanti before balik Malaysia. Itu perkara wajib! aha!

http://emo.huhiho.com
  1. Bowling sampai kram. Ahaha!
  2. Shopping cenderahati utk saudara2 n kawan2 sampai pengsan.
  3. Jalan2 Alexandria.
  4. Lawatan ke Matruh-Siwa anjuran Program Perubatan. yeay!

http://emo.huhiho.com

Amacam? Hehe. Best tu best jugak tapi nak kene dapatkan greenlight dari big boss dulu la. Kalo big boss x bagi camne nk dapat duit kn? Hehe...

Sejak akhir2 ni jugak aku ade rindu kat sorang kawan ni. Aku memang xbleh buat benda lain except fikir pasal budak neh. Siap nak buat satu entry untuk dia tapi xberkesempatan lagi. Tiba2 baru tadi dia mesej tanye aku rindu dia ke sebab dia ada mimpi aku 2-3 malam lepas. Heh. Nampaknya Allah sampaikan rindu aku kat dia. Well, kasih sayang yg ikhlas terhadap seorang sahabat membawa ke syurga. So, sayangilah sahabat yg bermakna kepada anda, jangan khianati sahabat anda k..


http://emo.huhiho.com

tengok,,si bawang ni dah start kissing2 dah.. hais, xsenonoh..

http://emo.huhiho.com

p/s : Exam mode~Tidur siang activated! Hehe, aku memang xdijodohkan dengan siang laa. Susah nk masuk study siang2 ni. Malam2 baru best! Aha!

http://emo.huhiho.com

No comments:

Related Posts with Thumbnails