Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

May 10, 2010

Fuh!

Assalamualaikum! Ezaiyuku?? Apa khabar semua? Dengan gembiranya aku nak cakap,, exam practical dah habis!!! Wee,, aku bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurniaNya aku masih hidup setelah menghadapi practical exam. Heh. For me,, exam baru2 ni bukan susah sangat, it's just kind of killing me sebab dengan keadaan cuaca sekarang lagi.

Oh, the weather is damn hot! Angin dia pun panas. Kalau keluar tu, memang macam duduk dalam oven. Fuh! Terbaik beb!

Jadi, dengan berakhirnya practical exam, maka final exam pulak la yg bakal menyusul nanti. Schedule for final exam masih belum keluar lagi tapi yg aku tau akhir bulan ni. Huu dah dekat dah! Aha! I'll post it later when i get the table.

Till then, ja ne!

No comments:

Related Posts with Thumbnails