Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Apr 3, 2010

Balik Kampung!! Wohoho balik kampung!!!

Assalamualaikum!

Ahaa~ Dari tajuk pun dah tau. I balik tahun ni ye!

Flight date : 18 July 2010 (CAI-BAH-KUL)

Aku balik lebih lambat dari tarikh akhir exam sebab aku nak relax2 and jalan2 kat Alexandria dulu. Aku nak mandi pantai kat sane dulu baru balik mandi pantai kat Malaysia plak. (Mak, kitorang rancang nak bercuti kat Pulau Perhentian...ala..dekat jer.. bagi ye? ahah..)

Cuti ni aku nak jalan2 ngan family plak.. nak pergi Cameron Highland, Pulau Kapas, Pulau Pinang (kampung belah bapak aku), and Negeri Sembilan yg sure xkn hilang dari list. Apa2 pun, aku nk lepak KL dulu mase sampai Malaysia and before fly ke Cairo back. Don't worry mak, it won't take so long. Aha! Ramai yg nak ajak aku lepak rumah diorang. *ramai ke? ahaks~*

Aku balik tak sampai 3 bulan pun. 2 bulan setengah je,kot. But at least, aku sempat celebrate raya, and birthday mak aku (8/10/2010) before fly back here!

Flight date : 10 October 2010 (KUL-BAH-CAI)



Till then, ja ne!

2 comments:

heijihatsutori said...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry for the spamming~ just geting excited for some reason LOL.

Can't wait to see you~!!!

^^

Kimmy said...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe.. yeah.., can't wait to meet you too!

Weee~

Related Posts with Thumbnails