Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Oct 8, 2009

She is... Opt.3


Assalamualaikum!!!

http://emo.huhiho.com

yeehhhaaa!!!
this is the part 3
n the last part about my oka-sama
hihihihihi...

http://emo.huhiho.com

masih aku ingat di zaman kecik2 dulu..
oka-sama selalu bawak aku jalan2 bile ade lawatan kerja..
mane2 dh aku pergi..
Johor, Melaka, Cameron Highlands, Langkawi, Pulau Pinang, Pulau Redang..
ahahaha..
sebab tu sampai skarang pun aku sangat suke melancong n jalan2!

paling aku suke mase jalan2 kat Cameron Highland..
huhuhu..mcm nak pergi lagi la..
xpe bile dah kerja nanti aku nk bawak lagi oka-sama ke sana,,
thihihihi..

http://emo.huhiho.com

..........................................................................................,

http://emo.huhiho.com

hehehe..

ape sebenarnye sebab aku kluarkan 3 post tntang oka-sama secara sengaja n tibe2 nih???

hehe..
hari ini..
8 Oktober 2009

Otanjoubi Omedetto Oka-sama!!!!!!!!!

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

Hepi Besday 2 u
Hepi Besday 2 me too
(ye la kalo die x lahir aku pn xlahir..thihihi)
Hepi Besday Oka-sama
Hepi Besday 2 u!

http://emo.huhiho.com

hihihi..
tu la punca utama aku menulis tentang oka-sama je xcter tntang aku..
huhuhu..

selamat hari lahir yg ke-55
selamat bersara utk oka-sama

http://emo.huhiho.com

hari ni first day untuk beliau bersara officially
waa..bestnye hidup xbekerja..
alih2 masuk duit bulan2 dlm bank..
xpasal2 dh dapat title
"warga emas"
hehehe..

ni la hadiah sempena persaraan dari kerajaan
dan dah diperturunkan kepada aku immediately..
ahaks~
jahat betul amek hadiah org..
suke-suke hati jer..
ahaks~

huhuhu...

aku doakan semoga oka-sama panjang umur n sihat2 sentiasa..
semoga Allah sentiasa melindungimu..
dan sentiasa di dalam Rahmat dan Kasih SayangNya
Amin

http://emo.huhiho.com

3 comments:

heijihatsutori said...

Waa~ oba-san..otanjoubi omedetou~~ hehe~ pasn bleh r ye reht...lepk kt umah...hehe~~

kem slam kt ye k! n jngn lupa ko 2 reht bnyk2!! ^^

Kimmy said...

huhuhu..
hontou arigatou!
insyaAllah aku kirimkn ti..

er..thihihi..
tgn aku dh 60% recovered!!
jgn risau..hehehe..

heijihatsutori said...

Hontouni?? Woaa~ yokatta~~ Omedetou!!! ^^

Related Posts with Thumbnails