Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Sep 19, 2009

Salam Lebaran!

Assalamualaikum!!!
huhu..aku xnk ckap bnyak utk post kali ni..
bz ngan persiapan raya..
mybe ni kali terakhir aku berhari raya..
only God Knows...

so,,

aku,,
yg bernama
Nur 'Athifah Bt Jusoh @ Mohd Zaki
(Kimmy Ai)
ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya
kpd seluruh umat Islam terutama rakyat Malaysia
Maaf Zahir Batin
sekiranya aku ade buat salah ngan korang,,
sedar or xsedar,,
aku mintak maaf..
kita semua manusia biasa..
okey!

ohh,,sebelum tu..
suke aku nk citer skit sbyak tntang preparation raya tahun ni..

menu utama raya :
(tiap2 tahun mesti ade sjak aku lahir)

~Laksa Penang~

then,,
menu yg aku request ngan mak :

~Gulai Ayam nk cicah ngan Ketupat~

~Sate n Kuah Kacang~

hohoho..
of course la aku tolong die buat..
kalo x,,
mmg xmerase la kalo kuat demand pun..
dlm2 mase tgh nak sembuh nie,,
sempat jgk la aku tolong mak,,
sikit sbnyak dpt jgk tlong dia..
hehe..

ouh,,tp ade perubahan skit..
kuih raya tahun ni sikit je,,
xbrape special..
ade kek pisang!
n
maaf ye tahun ni xde air gas..
sbb ade budak nie yg kedarah air gas dh xbleh minom sbb trkena gastrik
ahaks~malangnye nasib

ohh,,aku mmg obses obses obses ngan event raya nie..
mgkin dpat lupakan sdkit msalah yg menimpa..
huhu..

dh 4 tahun aku x solat sunat Aidilfitri
uzur syar'ie
n taun ni jgk aku xdpat prgi
still sakit..
huhuhuhu,,sdeyh2..

so,,kepada org2 Terengganu tu,,
meh la datang rumah..
aku dh la xbleh nk kuar jalan sgt..
huhu..
ape2,,kalo nk dtg rumah ke..,
roger aku..
ok,,babai!



p/s : actually ade masalah yg mengganggu fikiran
n jiwa cik K di kala ini...mungkin akan diluahkan
di next post kott?? who knows~




...buat masa ini cik K sedang berehat
stelah sepagi bersama mak
mnyediakn juadah raya...
sangat menyeronokkan!!!
xD

Sep 16, 2009

AVM,, Ouh,, Dugaan Besar Bagiku...

Assalamualaikum!
oh,,dh 4 hari aku tinggalkn blog ni tnpa sbrg update n post dari aku..
okey,,ni dia..
kpd yg dh bace post sebelum nie,,
mesti akn faham nape post kali ni wujud..
hehe..

huhuhu..
oh yeah,,aku baru kuar hospital smalam (16/9/09)
HUSM Kubang Kerian yep,,
bkn HSNZ sini..

hari isnin hri tu,,
aku masuk wad 3U.
doktor plan nk buat Cerebral Angiography...
nk dapatkn gmbaran yg lbih jelas bentuk n saiz AVM aku..
actually aku dh prnah buat Angiogram ni mase tahun 2005
n aku tahu betapa seksanya prosedure tuh..
Argh!!
nk jadikn cerita..
aku request la doktor bg sedatif utk aku mase prosedur tu..
doktor ckap ok la..
malam tu aku n mak berbuka puasa kat dalam wad..haha..


menu buka puasa

hehe,,mkn bersila je kt atas lantai..

then,,mula pukul9 mlm,,
aku kne mkn ubat Prednisolone..
sbb aku ade allergy kpd antibiotik (Cephalexin)
ubat ni,, mmg yg paling pahit prnah aku mkn..
ubat nye kecik2 je..
tp kne mkn 10 biji trus..
aku kene start puasa pukul 12.00 am
so, before that,,
aku lahap bnyak2 ape mkanan yg ade..
hehe..

oh,ni menu sahur yg wad bagi..sowie gmbar dh mkn sparuh..hehe

pukul 1 am,,
nurse kejutkn sruh mkn ubt tadi lg..

Selasa (15/9/09)
aku bgn pagi,,
mandi ape sume..
relax2..
pkul 7 am
mkn lagi skali ubat tu..
then,,masuk wayar salur kencing..
ohh,,itu antare yg aku paling xsuke..
mmg sakit sgat2!!!

pukul 9.00 am
aku kene panggil dh..
smpai kt dewan x-ray,,
doktor trangkn sume bla3..
oh,,dlm tu ade sorg nurse,sorg pmbntu prubtn,2 dktor,sorg dktor yg bg sedation,
n sorg juru x-ray..

then,,doktor sapukan iodine pd bdn aku n tmpat nk buat tu..
buat tande kat femoral artery (klik kalo xtau)
then,,cucuk local anaesthesia.. (bius stempat)
mknenye,,mmg aku sedar la spanjang prosedure ni..
mase cucuk LA tu aku dh rase sakit sgt..
aku bgtau doktor..
die masukkn ubat sedatif kat aku..
aku pn jd mamai n sdar xsdar jer..
bile sdar tu,,
dorg tgh in process lg..
bising2 ckp..
then,rase sakit lg,,
mtk ubat sedatif lg..
3 kali aku kne ubt sedatif ni..
bile sume procedure dh selesai,,
buang sume jarum,,
dktor tekan urat drh yg masuk jarum bsar tu..
aduh!!
mmg giler la sakitnye..
tahan je la aku..
bile dh siap sume..
aku pn kluar dri dwn x-ray..
smpai kat wad,, aku trus tido...
pnt thn sakit..
aku xleh bangun smpai 6 jam lepas buat tu..
sbb takut bleeding..

smalam,,aku dh sihat sume..
dh bleh discharge..
plan akn dtg,,
27/9/09
aku akn jalani Embolisation.
utk kali terakhir sblum aku pergi oversea..
biar la..
aku serah diri je..
haha..
tu la yg brlaku kat aku 2-3 hari lepas..
ouh,,
sakit mmg sakit..
tp mmg ade hikmah dlm stiap ujian yg diberi..
aku brsyukur krana diberi akal yg waras..
huhu.
smoge aku cepat sembuh!!!

Sep 13, 2009

Kuroshitsuji Done!!! AVM in progress...

Assalamualaikum!!
n salam sejahtera kpd semua blogger2 sekalian,,
mane2 yg singgah ke blog nie,,
tinggal2kn la tande anda menyinggah
dgn mengomen,,
or mengomel kt shoutmix sayep..
hehe..
xde pksaan..=)

so,,stakat ni sempurnakah ibadah puasa kita??
dlm minggu n hari2 terakhir ni..
sama2 kite prbnyakkan amal2
utk kte bawa ke prtimbangan Mizan nnti..
hehe..

ouh,,
tapi post aku kali ni,,
xde kaitan dgn perenggan di atas yep..
agk keduniaan la..
hehe..
so,,yea..
Kuroshitsuji Done!!!
ahaks~
bangge2..

so,,ape cer Kuroshitsuji ni??
oh..ini..
xde dlm menu rumah terbuka nanti yep..
ahaks~
Kuroshitsuji or in translation Black Butler
mengisahkn tntang seorang pelayan rumah bernama Sebastian Michaelis yg hensem (ahh!!)
yg berkhidmat kpd Ciel Phantomhive (budak kecik)
tp,,die sorg Demon..
I'm the Hell of Butler..
hehe..
tp ending citer ni mmg sedih giler!!
hehe..
oh,,tp dgr2 gosip ade season baru akn released..
hmm,,btul ke?
hehe..,,
so, Heiji-san,,,
let's find out!!!

Sebastian Michaelis

Sebastian and Ciel Phantomhive

ahaks~
okey..next...

hmm..how about AVM in progress??
yeah..
tomorrow,, 14 September 2009,,
i'll be admitted in ward at HUSM..
but,, i still dont know what will be done to me..
as the doctor just confirmed the date of admission but not the procedure..
hmm..,
ade 2 je kemungkinan..
Angiogram (Arggghh!!! Tidak!!!)
or
Embolisation...
herm..
ntah mane satu..
hehe..
tp yg pasti..
kalo Angiogram..
i'm dead!!!
sakit sakit sakit !!!!
huhu..sdeyh la kalo camni..
xbest mane la raye nnti..
hoho~

ahaks~cakap pasal raya..,
aku la yg paling obses dgn raye dlm rumah nie!!!
hehe..
tukar langsir,,bersih pinggan n gelas2,,beli brg2 dapur,,kemas rumah,,susun kuih raye,,
hehe...
bak sini bagi aku buat!!!
hehe..
ops,,mmg aku pn yg buat!
ahaks~

so,,tugas mak,,
masak menu raye,,
n jahit baju raye aku..
tu je!
hahaha.,.

ouh,, di ksempatan ni,,
aku nk ucapkn selamat bersara kpd mak!
hehe..ouh,,mak aku dh 55 tau!
tp birthday xsmpai lagi..
hohohoho..
dh jd surirumah tgge spenuh mase la yep..
huhu..
dh dapat bonus brgande2 tu
so,,rumah baru mmg jadi nk buat ke?
hehehe...

ok lah,,tu je la carutan aku untuk post kali ni..
Insya Allah kalo aku dh sihat lpas operate ni..
sure akn wujud post baru akn dtg!!!
so,,tunggu!!!

Sep 7, 2009

Pergi dari Hidupmu?

Assalamualaikum..
aku tibe2 terpanggil untuk menulis sesuatu yg aku simpan,,
di suatu sudut di dalam otak aku,,
n aku rasa,,
xperlu untuk aku simpankn saja n biarkn ia berkulat
di dalam otak aku yg dh separa rosak tu..
hmm..
tonight's will be the long night for me...
it was supposed to be a secret for some person,,
but not me.

yesterday night,,
6/9/09
23:30 p.m
in the car heading to Shahbandar
aku n mak aku berborak tntang kesihatan aku n follow up akn dtg..
tbe2 masuk bab effects penyakit aku..
aku brkata pd mak,,

"kalaulah,,
tjadi strok pd aku,,
mksudnya, salur darah tu pcah,
tlg jgn rawat aku..,
jgn pnjgkn umur aku lg..
dh x brguna kalau aku diubati pn..,
krana aku akn mngalami lumpuh seumur hidup,,
lg menyusahkn mak lg.."

pd pndapat anda,,

apakah yg dia rasakn dlm hati bile dgr kata2 aku tu?
kejamkah aku bile berkata begitu?

pndapat aku,,

mak sgt sedih bile dgr,
spertinya aku sgt ingin pergi dr hidupnya..
dan aku sorang yg kejam bile brkata begitu..

namun,,
aku bersumpah,,
kata2 tu keluar tnpa prnah aku fikirkn sblum tu..
dan niat aku buknlah utk melukai htnya..
dan aku xsanggup pn prgi dr hidupnya sbelum masanya..

aku dh trlalu bnyak membebankan dia,,
tu belum masuk tntang mslah org lain lg dlm kluarga aku..
katakanlh,,
dgn takdir Allah,
aku ditimpa kemalangan sperti yg aku ckp kt ats td,,
aku akn lbih mnyusahkn hidup dia, kn?
niat aku cumalh utk x membebankan dia lg..
cukup la luka2 lama yg dia dh lalui,
aku x mahu mnmbahkn luka lg pdnya..
aku cuma mahu dia gmbira selalu..

tapi seakan mustahil..
kerana aku pn akan mninggalkan dia..
aku akn prgi jauh darinya demi cita2 aku...
demi mencari diri sndiri..

dia prnah brkata..,
"kalau dlm 5 tahun ni,,
salah seorg dr kami brdua tiada lg,,
teruskn la hidup sndiri..
kalau masih ada umur,,
kami akn brtemu lagi.."

dia redha dgn segalanya..
redha mneruskn prjalanan hidupnya yg dh dtentukn sbegitu..
redha mmpunyai sorg anak sperti aku..

aku slalu brfikir tntangnya,,
mcmana nanti dia tnpa aku disisi,,
pada siapa dia ingin brkongsi hatinya?
walaupn aku seorg yg merahsiakn segalanya dari dia,
aku sntiasa ingin tahu apa yg dia simpan dlm hatiny..
walaupn aku buknlah seorg yg baik untuknya..
aku ingin jd seorg yg diharapkn..

aku seorang yg diam..
aku xpndai meluahkn rasa dgn kata2..
walaupn utk mluahkn rasa syg..
pd org yg trpenting..
lalu di sini,,
walaupn di luar pngetahuanmu,,
aku ingin juga katakan..
aku syg mak!!

post ini,,
disamping untuk mak,,
juga ingin aku suarakn
kpada teman2 hati ini,,
anda semua,,
sahabat2ku..
aku seorang yg brtuah krn dimiliki kamu..
aku gembira disamping kamu,,
walaupn aku bukn la org yg trpenting dlm hidup kamu..,
aku jg brsyukur krn memiliki kamu..

maafkn aku tman2,,
andai aku bukn la seorg yg trbaik utk kamu..
andai aku bkn seorng yg memahami kamu..
andai aku tidak layak utk mnjadi temanmu..

maafkn kesalahan2 ku..
maafkn kekasaran tutur kataku..
maafkn andai kamu x selesa d samping aku..
aku x sempurna,,

aku sungguh menyukai kamu semua..
aku brsyukur mempunyai sahabat sperti kamu..
kamu mampu membuat aku trsenyum..
kamu mampu membuat aku rasa sempurna..
kerana kamu semua trlalu baik untuk aku..

aku cuma seorang manusia..
yg akn diambil semula oleh Tuhanku bila2 masa..
oleh itu,,
di kesempatan ini..
ketika fikiranku masih mengingatinya..,

maafkn aku,,
andai aku x mampu mnjadi sahabat yg baik untuk kamu,,

maafkn aku,,
andai memori yg terakhir yg kita kongsi dulu,,
adalah yg terakhir
buatku
dan
buatmu
untuk selamanya...

Sep 3, 2009

Nabari no Ou...Done! AVM...Undone...

Assalamualaikum!!!
wee~mood aku agak ok hari ni..
Hi5 Emoticon
haha..
hmm,,sperti yg aku nyatakn di tajuk,,
yeszza!!
"Nabari no Ou...Done!"
Hi5 Emoticon
haha..
erm??
xtau apakah itu makhluk Nabari no Ou ini?
haha..
ni anime la..
xde kat bazar Ramadhan neh,,,
ahaks~
mksud Nabari no Ou,,
Ruler of Nabari..
huhuhu..
aku dgn banggenye ckap,,
Hi5 Emoticon
aku dh habis tengok citer nie!
hehe..thanks a lot to my great good girlfriend,, Heiji-san..
haha..aku dperknalkn anime ni drpd die lar..
hehe..erm,,
aku xnk la citer tntang plot anime ni..
tp kalo korang nak tau jgk,,
better jguk blog Heiji-san..
after all,,,
aku bleh bg 5 stars for this anime..
dh habis tgok sume,,
ape lagi...download la!
huhuhu..tapi ending story nie sedih siot!
huhuhu..trkeluar air mate tgok episod last tuh..huhuhu..
Hi5 Emoticon

Rokujou Miharu & Yoite

haha..tp mmg giler lembab la nk tggu download sume 26 episod nie..
xpe2..smentare mnunggu tu aku ade pkare lain yg dibuat..
haha..tgh usha2 anime Kuroshitsuji plak..
tajuk citer ni aku dgar ade la dlm 5-6 kali dr mulut Heiji-san during her last call..
haha!
n aku tau,,kalo si Heiji-san yg recommend kat aku,,
semestinya bnda yg aku suka!
haha..u know me well la Heiji-san!
Hi5 Emoticon

haha..gatal jgk Cik K mencapub kat wallpaper neh..=p

err..,ape plak tntang "AVM...Undone..." nih?
Hi5 Emoticon
ouh~
disamping post tntang anime nie..
ade bnda lain jgk aku nk share..
tntang perkembangan treatment aku..
Ahad minggu lepas,, 23 August 2009
aku jalani MRI yg kedua kat HSNZ..
n aku dpati bnda (AVM) dlm kepala aku tu mcm membesar lpas tgk film MRI tu..
then pegi appointment kat HUSM hr Selasa lpas,, 1 September 2009..
bincang2 dgn pakar Onkologi, pakar Neurologi, n pakar Surgery tntang ape diorg nk buat dgn aku nie..
herm..tp aku boleh agk ape yg diorg nk buat..
pastinya Embolisation pulak..
aku akn admit ke wad 3U smula dlm mase trdekat ni..mgkin dlm masa 2 minggu nie..
xpe la..
aku anggap semua ni ujian dari Allah..
semoga ada hikmah utk aku di bulan Ramadhan yg mulia ni..
aku redha,,aku serah diri jer.,aku bersabar jer.,
aku tau aku bkn seorg yg baik n sempurna...
dosa aku terlalu bnyak...
semoga kdatangan pnyakit ni dlm hidup aku,
dpt mnghapus segala dosa n salah aku ..

ohh..kpd pembace sekalian yg blum tau apekah makhluk AVM ni...,
pnerngan tu ade dlm post lame aku..

Hi5 Emoticon
Anyway,,aku xsabar nk menapak ke alam universiti!!!
otak aku dh brkarat ni..
hati jd resah kalo xdpat nk msuk ilmu..
adeh~
haha..aku nih studyholic ker??
xde la..cume fitrah keperibadian aku dh mcmtu..
aku diajar supaya mngikut aturan hidup..
so, aku ikut je la aturannya..
I'm a Logical person!
semoga aku sempat sembuh...
aku dh xsabar sgt nk menapak ke alam dewasa..
actually xsabar nk kahwin..
Hi5 Emoticon
hehe..
normalkah??
haha..till then,,
Wallahua'lam

P/S : Huhuhu..trase rindu plak pd En.Farizz..haha..(anyway,,tgh sms die jgk neh..ahakz!) goodnite!
Hi5 Emoticon

Sep 1, 2009

Adam oh Adam...=)

Assalamualaikum...
Ape khabar para pembaca semua?? Hope sihat2 la sume ye..
ade yg dah tinggal puase ke??
hahah..
jgn..xbaik..
owh kecuali org2 wanita yg ABC (Allah bg cuti)..
hehehe..ape aku nk tulis ye kali ni..?
actually xde tujuan sangat tapi keinginan utk mengepos sesuatu ni kuat sngat...
hehs~
ouh~tapi suke aku nk citerkn tntang hal2 semasa remaja nie...
tapi tapi tapi..
aku bakal meninggalkn zaman remaja aku lagi setahun stengah la lbih kurang..
nanti dh masuk alam dewasa da la..
adeh~rindunya zaman kanak2..
huhuhu..
ok., back to the story..,
di malam yg sepi ni..
aku nk citer pasal hal2 remaja neh..
antaranye tntang status mereka2 ini..
hahaha..mmg korang faham mksud aku ni..
yuhuuu..
couple or single??
ahah..persoalan yg paling popular..
ouh,, sblum aku jwab aku nk korg jawab dulu ye..
jawab3!!!
hehe..
aku?
oh yeah,,!
i'm single n lovin' it!!!
but apparently,,
not so available..
camne tuh??? haha..
anda sume faham ayat aku tu..tipu kalo xfaham..
but actually aku dh ade pngalaman sekali..
ahahaha,,
huhu..prhubungan sperti tu sbnarnye berisiko tinggi..
risiko utk patah hati,,gila,,sakit jiwa,,hilang ingatan,,serangan jantung,,meroyan,,
serta mcm2 lagi penyakit merbahaya...
ahaks~aku serius tntang ni tau..
ok3..
aku xnk pnjgkn prsoalan nie..
soalan ni cume nk pnaskn bdan n minda jer baru neh..
hahahahaha..
maen2 btol aku neh,.
ni nk masuk tntang peribadi aku plak..
yg ni lebih keduniaan lg..
mari kita temubual sorg wanita famous yg dikenali sbg cik K (bkn name sbenar)...
ok soalan...
.....
.....
.....
adeh,, xde yg nk bg soalan ker nie??
takpe3..
biar aku yg tnye sndiri...

1. jenis lelaki idaman/pilihan anda?? peribadinya?

cik K : ouh..lelaki plihan aku yep,, mgkin skali sorg yg brkulit glap ckit..tp raut wjah yg manis2 gitu..ahaks! tp xksah jgk kalo org brkulit cerah..of course bkn sorg yg kedekut.. sorg yg murah dgn snyuman..pndai mghiburkn hati.baik dgn semua org..ramah..mgkn sorg yg lmbut hati,mksd aku,bkn sorg yg kasar..sorg yg lbih tggi dari aku..(tnggi aku skrg 170 cm),,sorg yg mampu mmbimbing aku dri segi dunia n akhirat..sorg yg pndai masak kot..,hmm..,kalo bleh lelaki yg berbakat mgkn lg best! semestinya sorg yg romantik..ahakz! best nyer..


kalo cter psal llaki idaman bleh buat krangan pnjang la aku nie..
hahaha..xleh lame2 ngan soalan nie..bleh jd giler aku..teruja sngat..hehehe..sengal..
mmg patot leh dpat title kimmyngal~
tribute tu syaingal yg sngal!!!!
ape kne mngena ngan die? cehs~

ok,, next!

2. Adakah anda benar2 menyukai kaum Adam ni? Beri ulasan tentang jawapan anda.

cik K : hmm? mcm pelik je soalan nie..tp aku gerenti bleh jwab..soalan nie terbuka..ohh,, suke..die kn mkhluk Tuhan jgk..hidup perempuan x sempurna tnpa lelaki..bgitu jgk sbaliknya..wlaupun aku ni suke berindependent..haha..ouh,,lelaki nie,,spesis yg sukar difahami..haha..aku juga jnis yg bersosial..aku punyai ramai shabat2 lelaki..stakat ni sume jnis yg baik2 jer..ade yg jnis nkal2,ade yg ceria n ramah,ade yg pndiam,sume ade larh..oh,,of course kwn2 lelaki aku nie sumenye hnsem2 n manis2 n cute2 n kacak2..hahaha..kpada kwn2ku sekalian!!,,silekan berbangga diri mnjdi kwn aku krna tlah dipuji sebegitu rupa oleh aku neh! ahaks~

3. Sekiranya seseorang lelaki menyatakan perasaannya pada anda, apakah reaksi anda?

cik K : Gulp~susah nk jawab soalan ni..killer question..haha..ouh,,aku suka lelaki yg brterus-terang..tapi xla yg over plak..tu dh jd sengal namenye..kalo ade org luahkn perasaan,,aku tolak dgn sebaik2 nya..tengok orgnye la jgk..kalo si dia org yg aku suke jgk,,aku tetap tolak,,tapi aku akn bgtau prasaan aku pdnya,,aku akn trngkan pendirian aku supaya dia faham..aku cume kurang suke hbungan couple..jd..lebih baik bersahabat shaja..tunggu bila masa yg sesuai,,trus dijodohkn..habis cerita,,kn senang..
(haha,,ckp mmg sng,,nk buat tu susah)

4. Anda takut pada lelaki?

cik K : Bergantung pada peribadi seseorang lelaki..kadang2 aku mampu mnembusi hati mereka ni..n aku akn dapat nilai tahap kebaikan mereka..n kat situ aku boleh tafsirkan tahap rasa takut pada mereka..overall,,rasa takut mmg selalu ada..normal bagi perempuan..

5. Anda menyukai org yg hensem/kacak/manis/cute sahaja ke??

cik K : ohh,,xsemestinya..kalo org berhati baik,,kita pun suka..n stakat nie,,as i've mentioned before,,sume member hnsem/kacak/manis/cute!!! ahhahaha..

6. Jika dibandingkan antara sahabat lelaki dan perempuan, yg mana anda lebih pentingkan?

cik K : Dua2..aku pntingkan semua..cara aku treat kwn2 pmpuan n lelaki same je..tp dr pngalamn aku,,kwn2 lelaki nie suke sgt kalo org blanje..adeh~asyk kering je la aku kalo layan sgt dorg neh..haha..kdg2 kalo mood aku baik aku blanje jgk..xde hal la..haha...

ok! dah selesai dah sesi soal jawab bersama cik K tntang lelaki neh.. trime kasih kpd cik K yg cantik n baik atas kerjasama yg diberikan..ahahahahaha..
ahh..dh pkul 2:36 am..
mate aku baru mula rase mngantok..so,, aku brhnti stakat ni la dulu..pnat jgk perah2 otak utk cri idea post kali ni..
mklum lh..,kali ni kuar topik yg snsitif sket mngenai kaum Adam,,haha..
oh,, kalo ade yg trase hati aku mintak maaf bnyak2 ye..
ade pape yg brmain di minda anda??
dialu2 kn mmberi komen srta kritikan..
aku sntiasa brbesar hati atas respon korg smua..
okey..
good nyte!!




P/S: ooops~heheh..nk celoteh skit lg..aku prnah jgk berangan2 nk brgnding dgn lelaki kacak ini...

ahaks~

Related Posts with Thumbnails