Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

Jul 19, 2009

Jalan2...

Assalamualaikum!
Ahaha..walaupun dh hampir seminggu xmenulis, tapi aku memang selalu melawat blog aku nih..ahaha...
minggu lepas hari isnin aku pegi melawat cik ogy kat UMT.. haha..busy btul budak kecik
tuh..haha..
tp sempat jugak culik die pegi bawak jenjalan..haha..ni la salah satu tempat yg aku bawak die..


haha..
aku bawak pegi Kuala Ibai..dekat ngan Masjid Terapung..huhu..dah jadi lumrah aku kalo member jauh datang aku mesti bawak pegi round2 Kay Tee..
haha..InsyaAllah aku akn bawak lagi Ogy pegi tempat laen plak..ade mcm2 lg kat Terengganu nih..
haha..Discover The Place Where Natures Embraces Heritage...haha..

No comments:

Related Posts with Thumbnails