Today's verse~

"On the Day when their tongues and their hands and their legs shall bear witness against them as to what they were doing." [24: 24]

May 31, 2009

Boring2!!

Assalamualaikum...aduss~sejak-sejak habis matikulasi neh hidup aku agak keboringan n kebosanan lar..asyik2 berhibernasi n bine badan jek kat umah.fuh~tapi cuti skolah ni ade gak la geng2 yg bercuti gak..leh la buat bahan pi kuor jenjalan..ngehehe~ni la antarenye aktiviti aku..


Ni aku ikut mak pegi Demong Beach Resort!! just 1 day 1 night only..tapi gler2 nye puas r!! jiwa aku dah sebati dgan pantai n laut..huhuhuhu~

Date : 23-24/5/2009
Place : Demong Beach Resort


Haa..ni plak plan yang tak dirancang awl2 pn..ni kawan2 lame ex-SHAMS ngan aku dulu..

Lokasi : KFC Pantai Batu Buruk
Date : 28/5/2009


Ni yang latest aku hang-out dengan kawan-kawan zaman kecik aku..aktiviti ni memang dah jadi kemestian geng2 nih..BOWLING!!! pastu, kitorang round2 kat Taman Shahbandar..skarang ni ade Pesta Candat Sotong anjuran TM..then ade funfair baru tgah nak siap..hehe..bakal menyerang!!!

Date : 29/5/2009
Place : KTBowl Astaka & Taman Shahbandar

Aduss~nk bercerita pun penat gak..haha..tapi bukan stakat ni je aktiviti aku..esok ade lagi aktiviti yang bakal mengisi masa lapang aku..hahaha..Enjoy Ur Lyfe!!!

1 comment:

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. aktiviti camni tinggal kenangan je. lepas ni agak susah nak jumpa masa kosong camni..

Related Posts with Thumbnails